Ученически раници Topgal с мотив Minecraft
Ученически раници Topgal с мотив Minecraft

Как чешката марка TOPGAL започна да прави раници, вдъхновени от играта Minecraft

Децата са основните клиенти на марката Topgal и затова е важно какво харесват те, какво ги интересува, какъв мотив биха искали да имат на раницата си за училище. И нещо повече, децата в момента прекарват много време на компютъра, не само учейки, но и играейки игри. Една от най-популярните компютърни игри е Minecraft.

Като марка Topgal залага на собствен и ненатрапчив дизайн. Ето защо дизайнерския екип създава собствена линия, вдъхновена от играта Minecraft. И така за сезон 2019 се роди ученическата раница ELLY 19014, предназначена за ученици от 1 до 4 клас.

Успехът в продажбите на ученическата раница ELLY 19014 е огромен и непрекъснато нараства. Нейната популярност, атрактивен дизайн и качеството на изработка бяха причина ученическата раница Topgal ELLY 19014 да бъде многократно избирана за Продукт на годината за 2019 и 2020 г. в категорията ученически раници на Heureka.

Затова линията Minecraft на Topgal се допълва от още две ученически раници с подобен дизайн, този път в стил милитари. Раницата ENDY 21016 е предназначена за най-малките ученици от 1 до 3 клас на основното училище, а за по-големите момчета ученическата раница MIRA 20046.

И така, момчета, влезнахме ли в тренда?