Ученическа раница за момиче модел ELLY 23004

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ELLY 23004

Лека ученическа раница за момиче модел ELLY на Topgal, подходяща за деца над 120 см. Раницата е с две отделения, голям джоб отпред и обем, подходящ от 1 до 4 клас. Моделът ELLY тежи само 0.900 гр., което я прави идеална за момичета от първи до четвърти клас на основното училище. Свежият дизайн е допълнен от декоративна висулка с плюшена панда.

Раницата е с анатомично оформен гръб от формована пяна, широки ергономични презрамки, които се регулират в долната и в горната част на гърба. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите предотвратява смъкване на раницата и пързаляне на презрамките дори и при деца с по-нежна физика. Благодарение на скритите магнити висящите краища на презрамките няма да ви притесняват.

Отделението към гърба е по-голямо, подходящо за по-големите учебници. Предното е по-тясно и разполага с мрежест джоб с цип за дребни вещи. Етикетът над мрежестия джоб може да бъде надписан с името на детето. В предния джоб може да поставите несесер със същия дизайн PENN 23004 (предлага се отделно) и кутия за обяд. Има и удобен карабинер за ключове.

Шишето може да поставите в един от двата джоба отстрани на раницата, а ремъците отстрани послужат за закачване на торба за физкултура или други аксесоари. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира идеално. Раницата има множество рефлекторни елементи, които повишават видимостта през по-тъмната част на деня.

Раницата е с водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително здраво и подсилено, изработено от специален материал TOPDURA, а пластмасовите крачета, предотвратяват допълнително износването му. Има малки дръжки за носене на раницата в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 41 х 21 х 30 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 23 л

EAN 8592571016334

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Размери: 41 х 21 х 30 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 23 л

EAN 8592571016334