Ученическа раница за 1 клас модел ENDY 23012

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 23012

Лека ученическа раница за 1 клас модел ENDY, с дизайн за момчета и твърд ергономичен гръб. Раницата е подходяща за деца от 1 до 3 клас, дори и с ръст под 120 см. Има две големи отделения и голям преден джоб. Отделението към гърба е по-широко от предното, има мрежест джоб с цип и етикет за името на детето, за да персонализирате раницата, дори ако в класа има две еднакви раници. Със същият супергеройски дизайн е несесер PENN 23012 (предлага се отделно), който можете да поставите в предния дълбок джоб, където ще намерите и подвижен карабинер за ключове. В джоба има място и за кутия за закуски. Шише с вода може да поставите в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира точно. 

Раницата е с анатомично оформен гръб от пресована пяна, подплатени анатомично оформени презрамки, които можете да регулирате както в долната, така и в горната част на раницата. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите гарантира, че презрамките няма да се свличат и пързалят дори и при по-дребни деца с по-тясно гръбче. Вградени в тъканта магнити ще държат висящите краища на презрамките прибрани, а допълнителни ремъци отстрани ще послужат за закачване на спортна торба или други аксесоари.

Раницата е оборудвана с множество светлоотразителни елементи, които особено ще оцените през зимата. Можете да видите как раницата отразява светлината в детайлни снимки на тъмно.

Раницата е с дъждоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително издържливо, изработено от специален материал TOPDURA и има пластмасови крачета, които допълнително допринасят за изолиране на влага и мърсотия. Има допълнителни дръжки за носене на раница в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,880 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571016419

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,880 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571016419