Ученическа раница за 1 клас BEBE 23011 - тип куфарче

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: BEBE 23011

Ученическа раница за 1 клас тип куфарче, проектирана специално за момчета в 1 - 2 клас или предучилищна възраст. Моделът е стабилен с твърди страни и е по-малък от останалите раници с марка Topgal. Дизайнът и разпределението на раницата имат за цел максимално да улеснят детето да организира и разпредели всичко необходимо в раницата. Вътрешността е разделена на три части от плътни, непропускливи прегради. Ако повечето учебници и помагала оставяте в училище, в раницата ежедневно се носят повече храна и напитки. Така ще предпазите учебниците и тетрадките от неприятни инциденти, когато носите и кутия за храна например. Вътре в основната камера ще намерите и органайзер за съхранение на карти, моливи и други дребни предмети, както и карабинер за закачване на ключове. Освен това има малък джоб с цип, който се затваря. Бутилка за вода може да поставите в страничния джоб, който се прибира с цип.
На лицевата част на раницата ще намерите още два практични джоба с цип. Във вътрешната част на горния джоб има табелка за надписване на името на детето и малък мрежест джоб с цип. В горния джоб може да се побере несесер от същата серия PENN 23011 (предлага се отделно). Долният джоб е по-малък, той може да побере необходимите дребни предмети като ключове или кърпички.

Гърбът на раницата е масивен, анатомично оформен с поддържаща система от вътрешната страна, която може да извадите. Леката алуминиева шина е стегло едва 0,05 гр. Презрамките на раницата също са меки и подплатени с ергономична форма и се регулират в горната и в долната част на гърба. Нагръдната каишка е важна за поставяне на раницата в точната позиция, така че тежестта да бъде правилно разпределена и да няма свличане на гърба. Тя също се регулира както във височина, така и на ширина. Висящите краища могат да бъдат прикрепени към презрамките в долната част с помощта на магнити, които са вградени.
Раницата за 1 клас е с удобен двустранен цип и допълнителни тик-так копчета отвътре, които позволяват отваряне на 360 градуса. Множеството светлоотразителни елементи гарантират безопасност на пътя, както и ефектна сигнална лампа на лицевата част, която работи в три светлинни режима.
Моделът BEBE на Topgal  е по-стабилен от останалите и е подходящ за деца с ръст около 115 см. Висока е 37 см. и побира всички учебници и помагала с формат А4. Здравото, подсилено дъно с вложка от плътен материал TOPDURA и пластмасови крачета ще запазят всичко в раницата невредимо и ще осигурят нейната стабилност. Материалите са импрегнирани срещу дъжд.

Моделът - тип куфар на TOPGAL спечели наградата на MfDNES през 2017 г. в съревнование с подобни модели за първи клас на марките Herlitz и Belmil. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност и се тестват регулярно в Института за тестване и сертифициране в Злин.

Тегло 1,00 кг
Размери: 37 x 19 x 28 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л

EAN 8592571016402

185,00 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 1,00 кг
Размери: 37 x 19 x 28 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л

EAN 8592571016402