Ученическа раница Topgal с две отделения BAZI 22003

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: BAZI 22003

Ученическа раница с две отделения и два допълнителни джоба отпред, модел BAZI е лека и функционална, подходяща за най-малките момичета от 1 до 3 клас. Раницата побира всички необходими материали за началния етап на обучение и позволява прецизно и удобно подреждане. Освен двете големи отделения има и два допълнителни джоба за кутия за храна, несесер PENN 22003 (предлага се отделно) или други дребни вещи. В единия джоб има подвижен карабинер за закачване на ключове. Задното отделение е по-широко и в него се поставят най-големите учебници. Предното е по-тясно и в него има допълнителен мрежест джоб с цип и табелка за името на ученика.

Гърба на раницата е твърд, изработен от пресована пяна. Презрамките са меки, анатомично оформени, снабдени с каишка за фиксиране на гърдите. Презрамките могат да се регулират отгоре и отдолу, както и нагръдната каишка се регулира на височина и на ширина, което гарантира, че раницата няма да се плъзга надолу и да виси дори ако детето е с по-тесни рамене. Висящите краища се прибират лесно с помощта на магнити.

От двете страни на раницата има джобове за бутилка. Светлоотразителните елементи са навсякъде и служат за по-голяма безопасност и видимост на пътя.

Всички материали са импрегнирани срещу пропускане на влага. Дъното е подсилено с устойчив, непропусклив материал - TOPDURA. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 29 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л

155,00 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

EAN 8592571014705
Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 29 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л