Ученическа раница Topgal с 3 отделения модел COCO 22006

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: COCO 22006

Ученическа раница Topgal с 3 отделения модел COCO 22006, подходяща за момичета от първи до пети клас. Раницата побира всички необходими материали и позволява прецизно и удобно подреждане. Предното отделение е с най-голям обем, останалите две са по-малки, но с по-голяма височина. В предното отделение ще намерите мрежест джоб с цип и подвижен карабинер за ключове, както и табелка за надписване на името.

Гърбът на раницата е изключително комфортен, подплатен, с анатомична форма и подсилен с лека алуминиева шина, която държи структурата на раницата в правилната форма. Шината е с тегло само 0,06 гр. и не е препоръчително да се вади. Презрамките също са меки, подплатени и снабдени с каишка за фиксиране на гърдите. Презрамките могат да бъдат затегнати както отгоре, така и отдолу. Висящите краища се фиксират лесно с помощта на магнити.

Страничен джоб за бутилка. Множество светлоотразителни елементи от всички страни.

Може да комбинирате с несесер в същия дизайн - PENN 22006 (предлага се отделно)

Всички материали са импрегнирани срещу пропускане на влага. Дъното е подсилено с устойчив, непропусклив материал - TOPDURA и има допълнителни крачета, които предпазват от износване. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,08 кг
Размери: 40 x 21 x 27 cm
Материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 23 л

157,90 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло 1,08 кг
Размери: 40 x 21 x 27 cm
Материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 23 л