Ученическа раница Topgal модел ENDY 22055

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 22055

Лека ученическа раница Topgal модел ENDY, подходяща за деца от 1 до 3 клас, дори и за тези с ръст под 120 см. Раницата е в ярки цветове и щампа с хамелеон. Има две големи отделения и голям преден джоб.

Супер лека, с анатомично оформен гръб от пресована пяна, подплатени анатомично оформени презрамки, които можете да регулирате както в долната, така и в горната част на раницата. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите гарантира, че презрамките няма да се свличат и пързалят дори и при по-дребни деца с по-тясно гръбче.

Отделението към гърба е по-широко от предното. То е по-тясно и разполага с практичен мрежест джоб с цип. Етикетът над мрежестия джоб ще ви помогне да персонализирате раницата, дори ако в класа има две еднакви раници.

Със същият дизайн е несесер PENN 22055 (предлага се отделно), който можете да поставите в предната камера или в предния дълбок джоб, където ще намерите и подвижен карабинер за ключове.

Бутилката за напитки може да поставите в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира точно. Раницата е оборудвана с множество светлоотразителни елементи, които особено ще оцените през зимата. Можете да видите как раницата отразява светлината в детайлни снимки на тъмно.

Раницата е с дъждоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително издържливо, изработено от специален материал TOPDURA и има пластмасови крачета, които допълнително допринасят за изолиране на влага и мърсотия. Има допълнителни дръжки за носене на раница в ръка и за закачване. Скрити магнити ще държат висящите краища на презрамките, а допълнителни ремъци отстрани ще послужат за закачване на спортна торба или други аксесоари.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571016198

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче, момче
Подробно описание

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571016198