Ученическа раница Topgal модел ENDY 22005

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 22005

Ученическа раница Topgal модел ENDY 22005, подходяща за деца от 1 до 3 клас. Раницата е с две отделения и голям преден джоб, с атрактивен дизайн в розовата гама и очарователен френски булдог.

Основното предимство на модела е, че е изключително лек, с анатомично оформен гръб от пресована пяна и подплатени ергономични презрамки, които можете да регулирате както в долната, така и в горната част на раницата. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите гарантира, че презрамките няма да се свличат и пързалят дори и при по-дребни девойки с по-тясно гръбче.

Задното отделение е по-широко от предното. То е с по-малък обем и разполага с практичен мрежест джоб с цип. Етикетът над мрежестия джоб ще ви помогне да персонализирате раницата, дори ако в класа има две еднакви раници.

В предната камера или в лицевия дълбок джоб, където ще намерите и подвижен карабинер за ключове, може да поставите несесер със същия дизайн PENN 22005 (предлага се отделно) и кутия за храна.

Бутилката за напитки може да поставите в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира точно. Раницата е оборудвана с множество светлоотразителни елементи, които особено ще оцените през зимата. Можете да видите как раницата отразява светлината в детайлни снимки на тъмно.

Раницата е с дъждоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително издържливо, изработено от специален материал TOPDURA и има пластмасови крачета, които допълнително допринасят за изолиране на влага и мърсотия. Има допълнителни дръжки за носене на раница в ръка и за закачване. Скрити магнити ще държат висящите краища на презрамките, а допълнителни ремъци отстрани ще послужат за закачване на спортна торба или други аксесоари.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571014828