Ученическа раница Topgal модел ENDY 22002

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 22002

Ученическа раница Topgal модел ENDY 22002 е лека и практична, подходяща за момичета от 1 до 3 клас. Раницата е с две отделения и голям преден джоб, с очарователен дизайн с фея и цветя.

Блестяща лека раница, с анатомично оформен гръб от пресована пяна, широки подплатени презрамки, които можете да регулирате както в долната, така и в горната част на гърба. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите предотвратява свличане на раницата и пързаляне на презрамките дори и при малки момичета под 120 см. Но обемът определено ще бъде подходящ поне от първи до трети клас на основното училище. Висящите краища на презрамките няма да ви притесняват, тъй като се прикрепват посредством вградени магнити.

Отделението към гърба е по-широко. Предното е по-тясно и разполага с практичен мрежест джоб с цип за дребни вещи. Етикетът над мрежестия джоб може да бъде надписан.

В предния джоб може да съхранявате несесер PENN 22002 (предлага се отделно) и кутия за закуски. Там ще намерите и подвижен карабинер за ключове.

Бутилката за напитки се поставя в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип, а допълнителни ремъци отстрани ще послужат за закачване на спортна торба или други аксесоари. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира точно. Раницата е оборудвана с множество светлоотразителни елементи, които особено ще оцените през по-тъмната част на деня. Можете да видите как раницата отразява светлината в детайлни снимки на тъмно.

Раницата е с водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е подсилено, изработено от специален материал TOPDURA и има пластмасови крачета, които допълнително изолират влага и мърсотия. Има малки дръжки за носене на раница в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,880 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,880 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571014699