Ученическа раница Topgal модел ELLY 22015

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ELLY 22015

Раницата на Topgal ELLY 22015 е с лека конструкция и обемна кройка, подходяща за деца над 120 см. Лека с две отделения, голям джоб отпред, любима тема - динозаври и обем, подходящ за всичко необходимо от 1 до 4 клас.

Раницата е с анатомично оформен гръб от формована пяна, широки ергономични презрамки, които се регулират в долната и в горната част на гърба. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите предотвратява свличане на раницата и пързаляне на презрамките дори и при деца с по-нежна физика. Благодарение на скритите магнити висящите краища на презрамките няма да ви притесняват.

Отделението към гърба е по-голямо, подходящо за по-големите учебници. Предното е по-тясно и разполага с мрежест джоб с цип за дребни вещи. Етикетът над мрежестия джоб може да бъде надписан.

В предния джоб може да съхранявате несесер със същия дизайн PENN 22015 (предлага се отделно) и кутия за обяд. Там ще намерите и подвижен карабинер за ключове.

Шишето може да поставите в един от двата джоба отстрани на раницата, а ремъците отстрани ще послужат за закачване на торба за физкултура или други аксесоари. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира идеално. Раницата има множество светлоотразителни елементи, които повишават видимостта през по-тъмната част на деня.

Раницата е с водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително здраво и подсилено, изработено от специален материал TOPDURA, а пластмасовите крачета, предотвратяват допълнително износването му. Има малки дръжки за носене на раницата в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 41 х 21 х 30 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 23 л

157,90 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Размери: 41 х 21 х 30 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 23 л

EAN 8592571014927