Ученическа раница Topgal модел ELLY 22004

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ELLY 22004

Лека ученическа раницата на Topgal модел ELLY 22004, подходяща за деца над 120 см. Раницата е с две отделения, голям джоб отпред, оригинална щампа с панди и обем, подходящ за всичко необходимо от 1 до 4 клас.

Раницата е с анатомично оформен гръб от формована пяна, широки ергономични презрамки, които се регулират в долната и в горната част на гърба. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите предотвратява смъкване на раницата и пързаляне на презрамките дори и при деца с по-нежна физика. Благодарение на скритите магнити висящите краища на презрамките няма да ви притесняват.

Отделението към гърба е по-голямо, подходящо за по-големите учебници. Предното е по-тясно и разполага с мрежест джоб с цип за дребни вещи. Етикетът над мрежестия джоб може да бъде надписан.

В предния джоб може да съхранявате несесер със същия дизайн PENN 22004 (предлага се отделно) и кутия за обяд. Там ще намерите и подвижен карабинер за ключове.

Шишето може да поставите в един от двата джоба отстрани на раницата, а ремъците отстрани ще послужат за закачване на торба за физкултура или други аксесоари. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира идеално. Раницата има множество светлоотразителни елементи, които повишават видимостта през по-тъмната част на деня.

Раницата е с водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително здраво и подсилено, изработено от специален материал TOPDURA, а пластмасовите крачета, предотвратяват допълнително износването му. Има малки дръжки за носене на раницата в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 41 х 21 х 30 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 23 л

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Размери: 41 х 21 х 30 см
Тегло: 0,90 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 23 л

EAN 8592571014712