Ученическа раница Topgal модел ALLY 22007

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ALLY 22007

Ученическата раницата на Topgal модел ALLY 22007 е с голям обем, подходяща за девойки с ръст около 125 см., от втори клас нагоре. Раницата е с две големи отделения и два джоба отпред, с романтична щампа с колибрита в синьо-лилавата гама.

Раницата е със здрав анатомично оформен гръб, с лека алуминиева армировка, която поддържа правилната му структура и може да се вади при нужда. Презрамките са широки, удобни и меки, регулират се в долната и в горната част на гърба. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите предотвратява смъкване на раницата и пързаляне на презрамките. Благодарение на скритите магнити висящите краища на презрамките няма да ви притесняват.

Кройката на раницата ALLY 22007 е с обем 26 литра и спокойно побира всичко необходимо за училище. Задното отделение е по-тясно от предното. Сложете най-тежките учебници в него, а след това всичко останало в предната камера. Освен това в предното отделение има по-малък мрежест джоб с цип, който е идеален за всички дребни неща, които трябва да имате под ръка. Над джоба има етикет за името на детето.

В предната част на раницата има два практични джоба. Можете да използвате горния по-голям джоб като джоб за закуски (в него ще се побере кутията на Topgal ZOLA) или например несесер PENN 22007 със същият дизайн. Освен това вътре в джоба има карабинер за ключове, благодарение на който те винаги ще са под ръка.

Шишето може да поставите в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип а страничните ремъци ще послужат за закачване на торба за физкултура или други аксесоари. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира идеално. Раницата има множество светлоотразителни елементи, които повишават видимостта през по-тъмната част на деня.

Раницата е с водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително здраво и подсилено, изработено от специален материал TOPDURA, а пластмасовите крачета, предотвратяват допълнително износването му. Има малки дръжки за носене на раницата в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 43 х 23 х 31 см
Тегло: 1,08 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 26 л

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Размери: 43 х 23 х 31 см
Тегло: 1,08 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 26 л

EAN 8592571014842