Ученическа раница с четири джоба Topgal LYNN 24018

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: LYNN 24018

Раница за училище с четири джоба за момчета с височина над 125 см. Моделът Lynn на Topgal е с най-голям обем и може да ползвате до 6 клас. В същото време кройката е по-прибрана и позволява комфорт при носене и от деца във втори клас или с по-тесни рамена. Раницата е с масивен, анатомично оформен гръб с лека алуминиева шина, която държи конструкцията в правилната форма.
Две отделения и два дълбоки джоба в които може да се побере всичко необходимо. Задното отделение на раницата LYNN е малко по-тясно от предното, което е по-просторно и има допълнителен джоб с цип. Джобът между предната камера и лицевия джоб е дълбок и с голям обем, но отворът му е по-тесен. Подходящ е за несесер например или кутия за закуски. Вътре има и подвижен карабинер за ключове и етикет за надписване на името. 

Широки и удобни презрамки, осигуряващи комфорт дори при по-голямо натоварване. Регулират се както в долната част по дължина, така и в горната част към гърба на детето. В краищата на презрамките са вградени магнити, за да можете да прикрепите висящите краища. Използвайте регулируемата каишка за гърдите, за да не се свлича раницата и да се пързалят презрамките на раменете.

В страничния джоб се поставя бутилка с обем до 0,5 литра, например модела на Topgal ZIVA. От другата страна на раницата, посредством карабинер, може да закачите торбичката с гуменки за физкултура или друг аксесоар.
Тъканите са импрегнирани и водонепропускливи, светлоотразяващите елементи са от всички страни на раницата, а съдържанието и е надеждно защитено благодарение на дъното, изработено от специален материал - Topdura и пластмасови крачета в долната част.
Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,10 кг
Размери: 44 х 23 х 30 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 27 л

EAN 8592571017720

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 1,10 кг
Размери: 44 х 23 х 30 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 27 л

EAN 8592571017720