Topgal Ученическа раница MIRA 20046

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: MIRA 20046

Нов геймърски дизайн на Topgal в стил Minecraft с три отделения и анатомичен гръб. Традиционно високо качество от TOPGAL и основни параметри официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Две големи отделения, които ще поберат всичко необходимо за училище като учебници и тетрадки, а по-малкото предно отделение е подходящо за съхранение на несесера и кутия за храна. Едното отделение е допълнително разделено на две с дебела, здрава преграда за по-добра организация. В отделението най-близо до гърба е правилно да се съхраняват най-тежките пособия. В него има и допълнителен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон и портмоне. От едната страна на раницата има еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на торбичката за спортни принадлежности.
В гърба на раницата е вградена специална алуминиева шина, която поддържа анатомичната форма и цялостната конструкцията стабилна и в правилната форма. Шината е с тегло едва 0,05 гр. и може да се вади. Презрамките са широки и дебели, осигуряват максимален комфорт при носене, дори и при максимално натоварване. За правилно разпределение на тежестта служи и нагръдната каишка, която наред с двустепенното регулиране на презрамките пречи раницата да се свлича и да виси на гърба. Магнитно прихващане на краищата на презрамките.
Множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване.
Дъното на чантата е изработено от специален, водонепромокаем, устойчив материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Материалите са импрегнирани и не пропускат вода.
Раницата е с подходящи размери за деца от 2 до 5 клас.

    Размери:  41 x 23 x 30 cm
    Материал: 100% полиестер
    Тегло: 1.160 кг. (без аксесоари)
    Капацитет: 7.00кг
    Обем: 25 л

161,90 лв.
Базова цена: 161,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Размери:  41 x 23 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло: 1.160 кг. (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг
Обем: 25 л

EAN 8592571013760