Topgal Ученическа раница ENDY 20045

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 20045

TOPGAL са най-продаваните ученически раници в Чешката република през последните години, носители на официалната чешка марка за качество, както и множество отличия за продуктите си. Раниците се тестват всяка година в Института за изпитване и сертифициране в Злин. Дизайна и детайлите са винаги на високо ниво.

Раницата ENDY е супер лека, предназначена за най-малките ученици от 1 до 3 клас. Тя има две отделения и голям преден джоб. Вътре също ще намерите допълнителен джоб с цип за по-важите неща, както и практичен карабинер за ключове. Здрав джоб за бутилка от едната страна и ремъци за закачване на спортна торба от другата.
Гърба на раницата е анатомично оформен, твърд, от специална пресована пяна. Презрамките също са подплатени и анатомично оформени и позволяват регулиране на раницата както отдолу, така и от горната страна за максимален комфорт и фиксиране според анатомията на детето. За правилно разпределение на тежестта, раницата се фиксира и посредством нагръдната каишка, която не позволява свличане. Висящите краища на презрамките лесно ще приберете с помощта на вградените магнити.

Светлоотразителните елементи са изключително важни, особено през зимата. Раниците Topgal са с водоотблъскващо покритие. Здраво дъно, изработено от специален материал - TOPDURA с допълнителни крачета.

Препоръчваме винаги най-тежките и обемисти учебници да се поставят в отделението най-близо до гърба. Така ще оптимизирате разпределението на тежестта и натоварването ще бъде възможно най-малко.

Размери: 39 x 19 x 28 cm

Тегло: 0,900 kg

Обем: 21 l

Товароносимост: 7 kg

Материал: 100% Polyester

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Размери: 39 x 19 x 28 cm

Тегло: 0,900 kg

Обем: 21 l

Товароносимост: 7 kg

Материал: 100% Polyester