Topgal Ученическа раница ENDY 20002

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 20002

TOPGAL е чешки бранд, основан през 1993 г., специализиран в производството на ученически раници с високо качество. Моделът ENDY е идеален за момичета в първи клас и тежи само 0,86 гр, но определено ще го ползвате поне до 3-ти клас. Благодарение на твърдия пресован гръб, конструкцията на раницата ENDY е много лека, а в същото време ергономичната му форма го прави подходящ за малки момичета под 120 cm. Презрамките се коригират както в долната, така и в горната част, така че раницата да се адаптира максимално точно към физиката на детето. Висящите краища ще прикрепват с магнити. Каишките за пристягане на гърдите служат за оптимално разпределение на тежестта и пречат на чантата да увисва на гърба.

Раницата има две големи отделения. Задното е по-широко - препоръчваме да поставите най-тежките учебници и тетрадки отзад. Предното отделение е малко по-тясно и има малък мрежест джоб с цип и етикет. На лицевата страна има допълнителен дълбок джоб, в който може да съхранявате например несесер PENN 20002 със същия дизайн или кутия за закуски. В джоба има и подвижен карабинер за ключове. Шишето за вода се поставя в страничния джоб. От другата страна раницата има специални ремъци за закачване на торба за физкултура.

Дъното на чантата е изработено от специален материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Малките ученици трябва да са видими на пътя, особено през зимата, така че раницата е оборудване с редица отразяващи елементи. Ще ги намерите на предната част на раницата, по предните джобове и кантовете, отстрани на раницата, както и на презрамките. Материалите са водоустойчиви.

Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).

Размери на раницата:   39 x 19 x 28 см

Материал: 100% полиестер

Тегло на раницата:0.860 гр.

Капацитет: 7 кг.

Обем: 21 л.

EAN 8592571012824

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Размери на раницата:   39 x 19 x 28 см

Материал: 100% полиестер

Тегло на раницата:0.860 гр.

Капацитет: 7 кг.

Обем: 21 л.

EAN 8592571012824