Topgal Ученическа раница COCO 20015

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: COCO 20015

Ученическа раница подходяща за футболни фенове от 1 до 4-5 клас и тематична висулка на ципа - футболна топка. Раницата е с доста голям обем и същевременно компактен дизайн, анатомично оформен гръб и презрамки, което я прави изключително удобна и осигуряваща максимален комфорт и безопасност при пълно натоварване. Раницата е с три отделения и голям джоб отпред. Благодарение на големия обем и практичното разпределение може да я ползвате през целия период на началното училище. Качеството, което гарантира марката Topgal също е предпоставка за продължителната експлоатация на раниците. Системата за коригиране на презрамките както в долната, така и в горната част е механизъм за оптимален комфорт и начин да приспособите чантата към структурата на детето.

Раницата има плътен, анатомично оформен гръб с вградена лека алуминиева шина. Не се притеснявайте, че моделът COCO е с голям обем, можете да го регулирате правилно на гърба на по-малките момичета, благодарение на затягането на презрамките в горната им част към гърба и в долната част към височината. Каишката на гърдите е гаранция, че раницата няма да се смъкне надолу и тежестта ще бъде максимално добре разпределена. Благодарение на магнитите вградени в долната част на презрамките можете да прикрепите висящите им  краища. Задната и средната част на раницата са по-тесни, идеални за съхранение на тетрадки и най-тежките учебници. Предното отделение е най-широко и просторно и в него ще намерите допълнителен джоб с цип и подвижен карабинер за ключове, благодарение на който няма да се налага да ги търсите в раницата. Предният дълбок джоб може да се използва за съхранение на кутия с храна или несесер. Бутилката с вода се поставя в страничния джоб на раницата.

Светлоотразителните елементи са необходимост днес, особено през зимата. Ще ги намерите отпред, отстрани и на презрамките на раницата.

Дъното е изработено от плътен непромокаем материал TOPDURA и разполага с пластмасови крачета.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите за допълнителна фиксация и правилно разпределение на тежестта
  •         подвижна алуминиева рамка с тегло 0,06 гр.
  •         регулируеми презрамки - отгоре и отдолу за максимален комфорт според структурата и ръста на детето
  •         магнитно захващане на висящите краища на презрамките
  •         комфорт и безопасност

Размери на раницата:    40 x 21 x 27 cm
Материал: 100% полиестер

Обем: 23 л.
Тегло: 1.00 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг

EAN 8592571012954

Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Размери на раницата:    40 x 21 x 27 cm
Материал: 100% полиестер

Обем: 23 л.
Тегло: 1.00 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг

EAN 8592571012954