Topgal Ученическа раница COCO 19015

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: COCO 19015

Ученическа раница с камуфлажни мотиви за всички малки войници от 1 до 4 клас. Раницата е с три отделения и голям джоб отпред. Вътрешните прегради са изработени от здрав материал. Двете отделения най-близо до гърба са подходящи за най-тежките учебници и помагала, с цел правилно разпределение на тежестта. Предното отделение е най-просторно и побира лесно обемисти ученичски пособия. То разполага и с допълнителен джоб с цип за дребни предмети и ключодържател. Чантата разполага и с допълнителен дълбок джоб с цип отпред, подходящ за съхранение на несесер или кутия за храна. Така ще поберете в раницата всичко необходимо и то ще бъде максимално добре организирано. Шишето за вода се поставя в страничен джоб, специално пригоден за тази цел.

Раницата е с голям обем, анатомично оформен гръб и ортопедична шина. Шината е изработена от лек алуминий, тежи само 0,04 кг и поддържа правилната форма на гърба. Презрамките също са подплатени и анатомично оформени. Множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и една допълнителна за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Всички използвани материали са водоустойчиви.

  •         ергономична форма
  •         регулируема каишка за гърдите за допълнителна фиксация и правилно разпределение на тежестта
  •         подвижна алуминиева рамка
  •         регулируеми презрамки - отгоре и отдолу за максимален комфорт според структурата и ръста на детето
  •         магнитно захващане на висящите краища на презрамките
  •         комфорт и безопасност

Размери на раницата:    40 x 21 x 27 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло: 1.00 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг

TOPGAL е компания от Чешката република, основана през 1993 г. Специализират в производството на ученически раници с оригинален и универсален дизайн. Компанията регистрира динамично развитие и работи на европейския пазар. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите. Анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

157,90 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Размери на раницата:    40 x 21 x 27 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло: 1.00 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг
EAN 8592571011872