Topgal Раница с две отделения LYNN 21007

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: LYNN 21007

Раница за момичета с две отделения и два големи джоба с атрактивен дизайн, който гарантирано няма да отегчи девойките поне до 6 клас. Кройката на раницата LYNN е с голям обем, но в същото време е събрана. Ще служи спокойно дори в началото на втория етап от началното училище. Препоръчително е раницата да се ползва от втори клас или от деца с ръст около 125 cm.
Две отделения и два дълбоки джоба ще ви помогнат да разпределите всичко максимално прецизно. Задното отделение, по-близо до гърба е по-тясно и по-високо, пригодено за най-големите и най-тежки учебници и помагала. Предното е по-просторно и има малък мрежест джоб с цип. Джобът между предната камера и предния джоб е дълбок и обемист, но отворът му е по-тесен. Подходящ е за прибиране на несесер или кутия за закуска. Този джоб има и свалящ се карабинер за ключове и табелка за името. Лицевият джоб е идеален за всичко останало, което трябва да имате под ръка.
Джоб за шише с вода ще намерите от едната страна на раницата, а при необходимост, на ремъците от другата страна, може да се закачи калъф за още една бутилка или торбичка с гуменки за физкутура.
Гърбът на раницата е здрав, изключително комфортен, анатомично оформен и с вградена алуминиева шина, която поддържа раницата в правилната форма. Това води до по-добра циркулация на въздуха между гърба на детето и гърба на раницата.
Подплатените, ергономично оформени презрамки осигуряват удобно носене дори при голямо натоварване. Регулирането е както към дължината в долната част, така и към гърба на детето в горната част. Допълнително раницата се фиксира и с каишка пред гърдите за да бъде разпределена тежестта равномерно и да не увисва. Висящите краища на презрамките се прибират лесно посредством магнит.
Всички раници Топгал са импрегнирани и не пропускат влага и са оборудвани с множество светлоотразителни елементи от всички страни. Изключително издържливо дъно от TOPDURY материал, допълнително защитено с крачета.
TOPGAL е компания от Чешката република, лидер в производството на ученически раници. Марката се наложи на голяма част от европейския пазар като еталон за високо качество. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.

Тегло 1,10 кг
Размери (вxшxд) 44 x 23 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 27 л

153,90 лв.
Базова цена: 153,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло 1,10 кг
Размери (вxшxд) 44 x 23 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 27 л