Topgal Раница с две отделения ENDY 21016

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 21016

За всички Minecraft ентусиасти от 1 до 3 клас, дори най-малките, под 120 см. Изключително лекият модел ENDY е с анатомично оформен гръб от формована пяна. Две отделения и дълбок преден джоб, които ще съберат всичко необходимо и то ще бъде практично и пригледно подредено. Най-тежките учебници се поставят възможно най-близо до гърба в задната част на раницата. Тя е по-широка от предната и може да побере всичко необходимо в първите класове на началното училище. Предното отделение е по-тясно и може да побере всичко останало. В него ще намерите и практичен мрежест джоб с цип за важните неща като телефон, портмоне и др. Етикетът над мрежестия джоб служи за идентифициране на собственика и. Несесер в същия дизайн - PENN 21016 можете да поставите в предния джоб, където ще намерите и карабинер за ключове.
Презрамките са широки и подплатени, анатомично оформени, и най-важното - те могат да бъдат затегнати в горната и долната част на раницата. Регулируемата височина на презрамките гарантира, че те няма да се плъзгат.
Страничен джоб за бутилка от едната страна на раницата и специални ремъци за закачване на торбичка за физкултура от другата. В случай, че е необходима още една бутилка, ремъците се ползват за закачване и на термо калъф за шише.
Раницата е оборудвана с множество свелоотразителнителни елементи, които ще бъдат от полза в мрачно време и за по-добра видимост на пътя.

Всички материали са импрегнирани срещу пропускане на влага. Дъното е подсилено с устойчив, непропусклив материал - TOPDURA. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация. Topgal е компания от Чешката република, лидер в продажбите на ученически раници не само на чешкия пазар, но и в редица европейски страни, утвърдил се като еталон за високо качество.

Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 28 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 21 л

EAN 8592571014026

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 28 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 21 л

EAN 8592571014026