Topgal Раница с две отделения ELLY 21004

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ELLY 21004

Красива раница за училище на чешката компания Topgal с две отделения и великолепен непреходен дизайн. Раницата е лека, с две отделения, подходяща за деца над 120 см. Задното отделение на раницата е по-широко, подходящо за най-тежките помагала. Предното е с по-малък обем и има табелка за надписване на името, както и допълнителен мрежест джоб с цип. Раницата разполага и с голям джоб на лицевата страна, подходящ за съхранение на несесер от същата серия (PENN 21004 ) или кутия за храна. Вътре ще намерите и карабинер за ключове, който може да се откачи. Два странични джоба за вода. Ремъците от двете страни на раницата служат за закачване на торбичката за физкултура посредством карабинер.
Гърбът на раницата е направен от формована пяна. Благодарение на подплатените презрамки с ергономична форма, раницата ще бъде удобна дори с големи натоварвания. Презрамките се регулират не само в долната, но и в горната част и с се фиксират с каишка на гърдите, така че раницата да съответства максимално на физиката на детето и тежестта да бъде равномерно разпределена. Благодарение на вградените магнити можете да прикрепите дългите висящи краища на презрамките, за да не висят отстрани. Светлоотраяващите елементи са от всички страни на раницата.
Допълнително подсилено дъно от специален материал TOPDURA и пластмасови крачета ще намалят износването на дъното на раницата. Специално дъждовно покритие - тъканта не пропуска вода.
Всички продукти на марката TOPGAL са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация. Компанията е лидер в продажбите на ученически раници в Чешката република, както и в редица европейски страни и бившите руски републики. Утвърдила се е на пазара като еталон за изключително високо качество и е предпочитан избор на родителите и носител на множество отличия.

Тегло 0,90 кг
Размери: 41 x 21 x 30 cm
Използван материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 23 л

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло 0,90 кг
Размери: 41 x 21 x 30 cm
Използван материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 23 л

EAN 8592571013906