Topgal Раница с две отделения CODA 21009

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: CODA 21009

Ученическа раница с две отделения и голям преден джоб на чешкия бранд Topgal. Раницата е подходяща както за първокласници, така и за по-големите ученици от 5-6 клас, тъй като обема е голям, а кройката събрана, подходяща и за по-тесни рамене. Гърба е дебел, подплатен, с анатомична форма и лека алуминиева шина, която поддържа стабилна конструкцията и формата на гърба. Презрамките също са дебели, удобни и анатомично оформени, което осигурява комфорт при по-голямо натоварване. Регулират се отдолу и отгоре при раменете. Нагръдната каишка също се регулира като ширина и височина. Висящите краища се фиксират лесно посредством магнити. Препоръчително е раницата да се ползва от момичета с ръст около 125 см.
Двете отделения на раницата побират всичко нужно за училище. Задното, по-близо до гърба е по-тясно, а в предното ще намерите допълнителен джоб с цип и табелка за името на ученичката. В големия джоб на лицевата страна можете да приберете несесер със същия дизайн - PENN 21009 и кутия за сандвичи. В джоба има и карабинер за закачване на ключове. Джоб за бутилка ще намерите от едната страна на раницата, а от другата специални ремъци, на които може да закачите торбичката за физкултура, посредством карабинер.
Всички материали са водонепропускливи. Дъното на раниците с марка Топгал е подсилено с вложка от специален материал - TOPDURA и допълнително подсигурено с пластмасови крачета. Светлоотразители ще намерите от всички страни на раниците, които са необходими при по-слаба видимост.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност. Всички качествени характеристики и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).
Тегло 0,96 кг
Размери (вxшxд) 43 x 22 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 26 л

161,90 лв.
Базова цена: 161,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло 0,96 кг
Размери (вxшxд) 43 x 22 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 26 л

EAN 8592571013951