Topgal комплект за училище Space

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 2-20019

Комплект за училище от 3 части за момче на Topgal, включващ раница, несесер и торбичка за физкултура. Кройката на раницата LYNN е с голям обем, подходяща за момчета с височина около 125 cm. Тя е с три отделения и е подходяща за ползване до шести клас. Раницата е с антаомично оформен гръб, изработен от висококачествена, дишаща материя и ортопедична, алуминиева шина, която поддържа правилната S-образна форма на конструкцията. Вътрешните прегради са изработени от здрав материал. Средното отделение е най-голямо и побира лесно обемисти ученичски пособия. То разполага и с допълнителен джоб с цип за дребни предмети. Задното отделение, най-близо до гърба е подходящо за най-тежките помагала, за да бъде правилно разпределението на тежестта. Чантата разполага и с допълнителен джоб, подходящ за съхранение на несесера или кутията за храна.

Раменните презрамки са подплатени, с ергономична форма, и могат да бъдат затегнати както в долната им част, така и в горната. Гръдната каишка също е регулируема, тя балансира теглото на раницата с позицията на тялото и благодарение на нея, презрамките на раницата не се изплъзват от раменете. Раницата разполага също със специално магнитно прихващане на краищата на презрамките.

Раницата има скрит страничен джоб за вода и ремъци за закачване на спортната торбичка за екипа по физкултура.

Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при лоши метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и дръжка за закачване. Материалите са импрегнирани и не пропускат вода. Дъното е изработено от специален, патентован материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвано е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

Несесерът е с един цип и допълнителен вътрешен разгъв с 18 бр. ластичета за организиране на моливи и флумастри и 4 по-широки за линия, гума, острилка и ножица. Несесерът има и прозрачен джоб за ученическа програма. Изработен е от здрави материали, с качествени ципове. Хастара е със специален принт, който представлява шаблон за оцветяване.

Несесерът е изработен е от здрави материали, с качествени ципове. Всички продукти с марка TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност.

Ученическите раници Топгал разполагат със специални ремъци, на които можете да закачите торбата, посредством карабинер. Торбата е подходяща за екипа по физкултура или спортните обувки. Лекият мрежест материал осигурява добро проветрение и в същото време е достатъчно здрав. Торбата се пристяга в горния край като мешка.Изработена е от тънък, порест 100% Polyester и предотвратява запарване.

Размери на раницата: 44 x 23 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Капацитет: 7.00кг
Обем: 31 л.
Тегло: 1.100

Размери на несесера: 13 x 4 x 21 cm

Тегло на торбичката: 0,04 кг
Размери (ВxШxШ) 33 x 1 x 23 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 1.00 кг

 

195,80 лв. 176,00 лв.
Базова цена: 176,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Размери на раницата: 44 x 23 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Капацитет: 7.00кг
Обем: 31 л.
Тегло: 1.100

Размери на несесера: 13 x 4 x 21 cm

Тегло на торбичката: 0,04 кг
Размери (ВxШxШ) 33 x 1 x 23 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 1.00 кг