Topgal комплект раница и несесер 22020

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 22020

Комплект ученическа раница и несесер за момче от Topgal. Раницата е с три отделения, едното с допълнителна дебела, здрава преграда за по-добра организация. В отделението най-близо до гърба има и допълнителен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон и портмоне. От едната страна на раницата има еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на спортна торба.

В гърба на раницата е вградена специална алуминиева шина, която поддържа анатомичната му форма и цялостната конструкцията стабилна. Шината е с тегло едва 0,05 гр. и може да се вади. Презрамките са широки и подплатени, осигуряват максимален комфорт при носене, дори и при максимално натоварване. За правилно разпределение на тежестта служи и нагръдната каишка, която наред с двустепенното регулиране на презрамките пречи раницата да се свлича и да виси на гърба. Магнитно прихващане на висящите краищата.

Множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване.
Дъното на чантата е изработено от специален, водонепромокаем, устойчив материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Материалите са импрегнирани и не пропускат вода.
Раницата е с подходящи размери за деца от 2 до 5-6 клас.

Ученическият несесер е с един цип и двойно вътрешно разгъване. Разполага с 21 разделения с ластичета за прецизно подреждане на моливи и флумастри и пет по-широки за линийка, гумичка, острилка или ножичка например. Има прозрачен джоб за ученическа програма. Вътрешността на несесера е с текстилна подплата с щампа за оцветяване. За оцветяване препоръчваме обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта.

Използваните материали са здрави, както и циповете и позволяват лесна експлоатация и надеждно съхранение на всички необходими канцеларски материали.

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Размери на раницата: 41 x 23 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло на раницата: 1.18 кг. (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг
Обем: 25 л

182,90 лв. 164,00 лв.
Базова цена: 164,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Размери на раницата: 41 x 23 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло на раницата: 1.18 кг. (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг
Обем: 25 л