Topgal комплект раница и несесер 22016

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 22016

Комплект за 1 клас - ученическа раница и несесер Topgal на преференциална цена. Изключително лекият модел ENDY е с анатомично оформен гръб от формована пяна. Раницата е с две отделения и дълбок преден джоб. Задното отделение е по-широко от предното и може да побере всички по-големи учебници за първите класове на началното училище. Предното отделение е по-тясно и може да побере всичко останало. В него ще намерите и практичен мрежест джоб с цип за важните неща като телефон, портмоне и др. Етикетът над мрежестия джоб служи за идентифициране на собственика и. Несесер може да поставите в предния джоб, където ще намерите и карабинер за ключове.

Страничния джоб за бутилка е скрит, затворен с цип и се отваря, когато решите да го ползвате. Отстрани ще намерите и специални ремъци, на които може да закачите торбичка за физкултура на същата марка. Всички материали са импрегнирани срещу пропускане на влага.

Раницата е с анатомично оформен гръб, широки, ергономични презрамки, които се регулират както отдолу, така и отгоре за максимално удобство според ръста и структурата на детето. Каишка за пристягане на гърдите, която също се регулира в двете посоки. Висящите краища на презрамките може да прикрепите благодарение на вградени в тях магнити. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и дръжка за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален, патентован, непропусклив материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.

Ученическият несесер е с един цип и два вътрешни капака. Разполага с 21 разделения с ластичета за прецизно подреждане на моливи и флумастри и пет по-широки за линийка, гумичка, острилка или ножичка например. Има прозрачен джоб за ученическа програма. Вътрешността на несесера е с текстилна подплата с щампа за оцветяване. За оцветяване препоръчваме обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта.

Използваните материали са здрави, както и циповете и позволяват лесна експлоатация и надеждно съхранение на всички необходими канцеларски материали.

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 28 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 21 л

175,90 лв. 158,00 лв.
Базова цена: 158,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 28 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 21 л