Topgal комплект раница и несесер 21016

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 21016

Комплект ученическа раница и несесер Topgal в стил Minecraft. Изключително лекият модел ENDY е с анатомично оформен гръб от формована пяна. Две отделения и дълбок преден джоб, които ще съберат всичко необходимо и то ще бъде практично и пригледно подредено. Най-тежките учебници се поставят възможно най-близо до гърба в задната част на раницата. Тя е по-широка от предната и може да побере всичко необходимо в първите класове на началното училище. Предното отделение е по-тясно и може да побере всичко останало. В него ще намерите и практичен мрежест джоб с цип за важните неща като телефон, портмоне и др. Етикетът над мрежестия джоб служи за идентифициране на собственика и. Несесер можете да поставите в предния джоб, където ще намерите и карабинер за ключове.
Презрамките са широки и подплатени, анатомично оформени, и най-важното - те могат да бъдат затегнати в горната и долната част на раницата. Регулируемата височина на презрамките гарантира, че те няма да се плъзгат.
Страничен джоб за бутилка от едната страна на раницата и специални ремъци за закачване на торбичка за физкултура от другата. В случай, че е необходима още една бутилка, ремъците се ползват за закачване и на термо калъф за шише.
Раницата е оборудвана с множество свелоотразителнителни елементи, които ще бъдат от полза в мрачно време и за по-добра видимост на пътя.

Всички материали са импрегнирани срещу пропускане на влага. Дъното е подсилено с устойчив, непропусклив материал - TOPDURA.

Ученическият несесер е с един цип и два вътрешни капака. Разполага с 21 разделения с ластичета за прецизно подреждане на моливи и флумастри и пет по-широки за линийка, гумичка, острилка или ножичка например. Има прозрачен джоб за ученическа програма. Вътрешността на несесера е с текстилна подплата с щампа за оцветяване. За оцветяване препоръчваме обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта.

Използваните материали са здрави, както и циповете и позволяват лесна експлоатация и надеждно съхранение на всички необходими канцеларски материали.

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 28 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 21 л

175,00 лв. 157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Тегло 0,90 кг
Размери: 39 x 19 x 28 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 21 л