Topgal комплект раница и несесер 21011

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 21011

Комплект ученическа раница и несесер Topgal за момиче. Раницата, модел NIKI е с два ципа и голям обем, подходяща за момичета от 2 до 6 клас. Две големи отделения и два предни джоба. Големият обем и размера на раницата, предполагат да се ползва от деца с височина около 125-130 см. В предното отделение има скрит мрежест джоб с цип и етикет за надписване на името. Двата практични по-малки джоба на лицевата страна на раницата служат за съхранение на несесер, кутия за храна или други дребни вещи, които трябва да имате под ръка. В горния джоб има също карабинер за ключове, който се сваля. От двете страни на раницата има мрежести джобове за бутилка. По-висока бутилка може да поставите в левия страничен джоб, който е снабден с допълнителна катарама за фиксиране в горната част. Характерните за марката ремъци за закачване на торбичка за физкултура ще намерите от двете страни на раницата.
Подплатен, анатомично оформен гръб с лека алуминиева рамка, която поддържа правилната му форма и прави раницата по-стабилна. Теглото на рамката е само 0,06 гр. Ергономично оформени, подплатени презрамки, които също допринасят за комфорта при голямо натоварване и предотвратяване на проблеми с гръбначния стълб. Презрамките се регулират и в горната, и в долната част на гърба, за да паснат най-точно на физиката на детето. Каишката за пристягане на гърдите служи за допълнителна фиксация на раницата, така че да разпределите равномерно тежестта и да избегнете провисване на раницата на гърба и свличане на презрамките от раменете. Краищата на презрамките се фиксират посредством магнити, така че да не висят.
Плътно, подсилено дъно от материал TOPDURA с пластмасови крачета, множество светлоотразяващи елементи и водонепропоскливи материи са част от останалите характеристики на раницата.

Несесера е с един цип и два вътрешни капака. Разполага с 21 разделения с ластичета за прецизно подреждане на моливи и флумастри и пет по-широки за линийка, гумичка, острилка или ножичка например. Има прозрачен джоб за ученическа програма. Вътрешността на несесера е с текстилна подплата с щампа за оцветяване. За оцветяване препоръчваме обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта.

Използваните материали са здрави, както и циповете и позволяват лесна експлоатация и надеждно съхранение на всички необходими канцеларски материали.

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Тегло на раницата: 1,10 кг
Размери: 43 x 22 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 26 л

182,90 лв. 164,90 лв.
Базова цена: 164,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Тегло на раницата: 1,10 кг
Размери: 43 x 22 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем на раницата: 26 л