Topgal комплект раница и несесер 21004

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 21004

Комплект раница и несесер за момиче от Topgal.Ученическата раница е с две отделения и великолепен дизайн. Раницата е лека, подходяща за деца над 120 см. Задното отделение на раницата е по-широко, подходящо за най-тежките помагала. Предното е с по-малък обем и има табелка за надписване на името, както и допълнителен мрежест джоб с цип. Раницата разполага и с голям джоб на лицевата страна, подходящ за съхранение на несесер от същата серия (PENN 21004 ) или кутия за храна. Вътре ще намерите и карабинер за ключове, който може да се откачи. Два странични джоба за вода. Ремъците от двете страни на раницата служат за закачване на торбичката за физкултура посредством карабинер.
Гърбът на раницата е направен от формована пяна. Благодарение на подплатените презрамки с ергономична форма, раницата ще бъде удобна дори с големи натоварвания. Презрамките се регулират не само в долната, но и в горната част и с се фиксират с каишка на гърдите, така че раницата да съответства максимално на физиката на детето и тежестта да бъде равномерно разпределена. Благодарение на вградените магнити можете да прикрепите дългите висящи краища на презрамките, за да не висят отстрани. Светлоотраяващите елементи са от всички страни на раницата.
Допълнително подсилено дъно от специален материал TOPDURA и пластмасови крачета ще намалят износването на дъното на раницата. Специално дъждовно покритие - тъканта не пропуска вода.

Ученическия несесер е с 1 цип и двойно вътрешно разгъване. Несесера разполага с 21 разделения с ластичета за прецизно подреждане на моливи и флумастри, пет по-широки за линийка, гумичка, острилка или ножичка например. Има прозрачен джоб за ученическа програма. Вътрешността на несесера е от специална подплата със щампа за оцветяване за по-скучните моменти в училище ;) За оцветяване препоръчваме обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта.

Използваните материали са здрави, както и циповете и позволяват лесна експлоатация и надеждно съхранение на всички необходими канцеларски материали.

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 4 x 13 cm
Използван материал 100% полиестер

Размери на раницата: 41 x 20 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло на раницата: 0.860 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг
Обем: 25 л

183,80 лв. 164,90 лв.
Базова цена: 164,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 4 x 13 cm
Използван материал 100% полиестер

Размери на раницата: 41 x 20 x 30 cm
Материал: 100% полиестер
Тегло на раницата: 0.860 гр (без аксесоари)
Капацитет: 7.00кг
Обем: 25 л