Topgal Голяма раница YOKO 21035

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: YOKO 21035

Нов модел в асортимента на Topgal за по-големите ученици. Изключително лека раница с голям обем, с едно отделение, подходяща както за училище, така и за свободното време. Гърба е отново подплатен, комфортен, от формована пяна. Въпреки че е само с  едно голямо отделение, в същото време обема на раницата е около 25 литра! Тежи само 0,84 кг! Събира всичко, което може да ви е необходимо. За по-добра организация вътре ще намерите подплатен джоб за лаптоп, малък джоб с цип и карабинер за ключове. Много неща ще се поберат и в предния джоб на лицевата страна - например несесер. Освен това вътре има още един мрежест джоб с цип за телефон, портфейл и др.
Раницата има още един голям джоб, подходящ за лаптоп, скрит отзад. Това пространство е идеално за папки А4 или таблет със същия размер. Затваря се с цип отстрани на раницата към гърба.
Презрамките са ергономично оформени, меко подплатени с регулируема дължина.
Отстрани на раницата има два джоба за напитки, допълнени от каишки за фиксиране за по-големи шишета. Благодарение на тях можете лесно да поставите 1,5-литрова бутилка. Светлоотразяващите елементи са в предната част на раницата и върху презрамките. Материалите са импрегнирани с влагоустойчиво покритие, а дъното е от здрав, водоустойчив материал TOPDURA.
Качеството на материалите и изработката е традиционно високо, а великолепния дизайн ще бъде оценен от всяко младо, момиче. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 0,84 кг
Размери (вxшxд) 44 x 18 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 9,00 кг
Обем на раницата 25 л

140,00 лв.
Базова цена: 140,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 0,84 кг
Размери (вxшxд) 44 x 18 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 9,00 кг
Обем на раницата 25 л

EAN 8592571014569