Раница за училище Topgal с две отделения CODA 23017

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: CODA 23017

Раница за училище с две отделения и голям преден джоб, модел CODA за момчета е подходяща както за първи клас, така и за по-големите ученици от 5-6 клас, тъй като обема е голям, а кройката събрана, подходяща и за по-тесни рамене. Изчистен, модерен дизайн, който ще се хареса както на по-малките, така и на по-големите ученици с ръст около 130 см.

Двете големи отделения на раницата, задното от които по-тясно, ще съберат всички учебници и помагала, а в големия джоб на лицевата страна може да поставите несесера, кутия з закуски и други необходими вещи. В предното отделение ще намерите малък джоб с цип и табелка за надписване на името. В джоба има карабинер за закачване на ключове. Джоб за бутилка ще намерите от едната страна на раницата, а от другата специални ремъци, на които може да закачите спортна торба например.

Масивен, анатомично оформен гръб с вградена лека алуминиева рамка, която поддържа стабилна конструкцията и формата му и ще осигурят максимален комфорт. Презрамките също са широки и меки с ергономична форма, което осигурява комфорт при по-голямо натоварване. Регулират се според физиката на детето отдолу и отгоре. Нагръдната каишка служи за допълнително фиксиране на раницата в правилната позиция, така че тежестта да бъде равномерно разпределена и раницата да не се свлича. Висящите краища на презрамките се фиксират лесно посредством магнити.

Всички материали са водонепропускливи. Дъното на раниците е подсилено с вложка от специален материал - TOPDURA и допълнително подсигурено с пластмасови крачета. Светлоотразители ще намерите от всички страни на раниците, които са необходими при по-слаба видимост.
Ученическите раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност. Всички качествени характеристики и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).
Тегло 0,96 кг
Размери (вxшxд) 43 x 22 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 26 л

EAN 8592571016464

161,90 лв.
Базова цена: 161,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 0,96 кг
Размери (вxшxд) 43 x 22 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 26 л

EAN 8592571016464