Раница за училище с 3 отделения COCO 23040

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: COCO 23040

Раница за училище с 3 отделения модел COCO в цвят каки и камуфлажен принт със сменяеми магнитни емблеми. Раницата е подходяща за момчета с ръст от 115 см в първи до пети клас.

Ученическият модел раница с три отделения позволява максимално добра организация на ученическите пособия. Препоръчваме да поставите най-тежките учебници и тетрадки в най-широкия джоб. Предното отделение е малко по-тясно и има малък мрежест джоб с цип и табелка за надписване на името. Най-малкото отделение, отпред служи например за несесер или кутия за закуски. Бутилка за вода може да поставите в страничните джобове, например нашата ZIVA.

Гърбът на раницата е изключително комфортен, масивен, с анатомична форма, която пасва на формата на гърба на детето. Лека алуминиева шина, вградена в гърба държи структурата на раницата в правилната форма. Тя е с незначително тегло и не е препоръчително да се вади. Презрамките също са меки, подплатени и снабдени с каишка за фиксиране на гърдите. Могат да бъдат затегнати както отгоре, така и отдолу, а висящите краища се фиксират лесно с помощта на магнити. Двойното регулиране на презрамките позволява раницата да се адаптира максимално точно към физиката на детето.

Множество рефлекторни елементи от всички страни и покритие против дъжд. Дъното е подсилено с устойчив, непропусклив материал - TOPDURA и има допълнителни крачета, които предпазват от износване. Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,08 кг
Размери (В x Д x Д) 40 x 21 x 27 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7.00 кг
Обем 23л

EAN 8592571017553

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 1,08 кг
Размери (В x Д x Д) 40 x 21 x 27 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7.00 кг
Обем 23л

EAN 8592571017553