Раница за първи клас Topgal модел BEBE 22001 - тип куфарче

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: BEBE 22001

Ученическа раница за първи клас Topgal - тип куфарче е специално проектирана за най-малките момичета от 1 - 2 клас на началното училище. Великолепен дизайн с цветя и сигнална лампа на лицевата част! Тя работи в три светлинни режима.
Моделът BEBE на Topgal  е по-стабилен от останалите и е подходящ за момичета с ръст около 115 см. Раницата BEBE е по-малка от другите модели с марка Topgal. Висока е 37 см. и побира всички учебници и помагала с формат А4. Гърба на раницата е подплатен, анатомично оформен и подсилен с лека алуминиева рамка, чиято цел е да държи конструкцията на раницата в правилната анатомична форма. Тя е стегло само 0,06 гр. Презрамките са удобни, подплатени и също анатомично оформени. Благодарение на двойно регулиращите се презрамки, отгоре и отдолу, можете да фиксирате раницата на гърба възможно най-точно. Първо трябва да ги затегнете според височината на гърба в долната им част и след това към ремъците в горната част на раменете. Висящите краища могат да бъдат прикрепени към презрамките в долната част с помощта на магнити, които са вградени. Нагръдната каишка е важна за поставяне на раницата в точната позиция, така че тежестта да бъде правилно разпределена и да няма свличане на гърба. Тя също се регулира както във височина, така и на ширина.
Вътрешното разпределение ще улесни максимално детето да организира и разпредели всички учебни пособия в раницата. Разделено е на три части от плътни, непропускливи прегради. Така ще предпазите учебниците и тетрадките от неприятни инциденти, когато носите и кутия за храна например. Вътре в основната камера ще намерите и органайзер за съхранение на карти, моливи и други дребни предмети. Освен това има малък джоб с цип, който се затваря. Бутилка за вода може да поставите в страничния джоб, който се прибира с цип.
На лицевата част на раницата ще намерите още два практични джоба с цип. Във вътрешната част на горния джоб има табелка за името на детето и малък мрежест джоб с цип. В горния джоб може да се побере несесер от същата серия (PENN 22001) или кутия за закуска. Долният джоб е по-малък, той може да побере необходимите дребни предмети като ключове или кърпички. Множеството светлоотразителни елементи гарантират допълнително безопасност на пътя.
Здравото, подсилено дъно с вложка от плътен материал TOPDURA и пластмасови крачета ще запазят всичко в раницата невредимо и ще осигурят нейната стабилност. Материалите са импрегнирани срещу дъжд, което ще предпази ученическите пособия от влага.
Чешката компания Topgal е лидер в производството на ученически раници с множество награди и отличия, печелеща доверието най-вече на родителите, които високо оценяват качеството и вниманието към детайла на всички продукти на марката. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност и се тестват регулярно в Института за тестване и сертифициране в Злин. Моделът - тип куфарче на Топгал спечели наградата на MfDNES през 2017 г. в съревнование с подобни модели за първи клас на марките Herlitz и Belmil.

Тегло 1,00 кг
Размери: 37 x 19 x 28 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л

168,90 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

EAN 8592571014682
Тегло 1,00 кг
Размери: 37 x 19 x 28 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л