Раница за първи клас и несесер Topgal 24001

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 24001

Kомплект раница за първи клас и несесер за момиче на промо цена! Раницата BEBE на Topgal е с високо качество, хибриден модел между класическа ученическа раница и раница кутия/куфарче. Специално проектирана е за първи клас и предучилищна група, стабилна е, подходяща за момичета с ръст около 115 см. Висока е 37 см. и побира всички учебници и помагала с формат А4. Гърба е масивен, изключително комфортен, анатомично оформен и подсилен с лека алуминиева рамка, чиято цел е да държи конструкцията на раницата в правилната форма. Тя е с тегло само 0,06 гр.

Вътрешното разпределение е максимално опростено и пригодено за най-малките ученици. Едно просторно отделение, разделено на три части с дебели непромокаеми прегради. Вътре в основната камера ще намерите и органайзер за дребни предмети, както и малък джоб с цип. Бутилката за вода се поставя в страничен джоб, който е скрит с цип. На лицевата страна на раницата ще откриете още два малки джоба. В горния ще намерите етикет за името и малък мрежест джоб с цип. Кутия за храна се побира в горния джоб. Долният е по-малък, в него могат да се поберат необходимите дребни предмети като ключове или носни кърпички.

Раницата може да фиксирате максимално точно на гърба на детето благодарение на пристягането на презрамките, което е в долната и в горната част. Нагръдната каишка също се регулира както на височина, така и на ширина. Дългите висящи краища на презрамките се закрепват лесно към раницата посредством вградени магнити.

Оборудвана е с множество рефлекторни елементи за по-добра видимост. Дъното е здраво, подсилено с вложка от материал TOPDURA и пластмасови крачета, а раницата може да се отваря на 360 градуса, благодарение на допълнителното закопчаване с тик-так копчета във вътрешността.

Тествана и сертифицирана в ITC Zlín. Моделът е с награда за най-добра раница за първи клас в класация на чешкия ежедневник MfDNES.

Несесера е с един цип и два вътрешни капака. 21 ластичета за подреждане на цветни моливи и флумастери плюс 5 по-широки за линийка, гумичка, острилка, пергел или ножичка например. Има и прозрачен джоб за ученическа програма. Хастара е щампован и може да се оцветява с обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта. Високо качество на циповете, материалите и изработката.

Тегло на раницата: 1,00 кг

Размери: 37 x 19 x 28 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 20 л

Тегло на несесера: 0,20 кг

Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm

Използван материал 100% полиестер

210,90 лв. 189,00 лв.
Базова цена: 189,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло на раницата: 1,00 кг

Размери: 37 x 19 x 28 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 20 л

Тегло на несесера: 0,20 кг

Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm

Използван материал 100% полиестер