Раница за 1 клас Topgal модел BEBE 24001

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: BEBE 24001

Раница Topgal модел BEBE е подходяща за момичета в 1 клас и предучилищна група. Дизайнът е хибриден вариант между класическа раница за училище и твърда раница, тип куфар. Предназначена е за момичета с ръст над 110 см., а разпределението има за цел максимално да улесни детето в организацията и разпределението на всичко необходимо в раницата. Моделът е стабилен с твърди страни и е по-малък от останалите раници с марка Topgal. 

Вътрешността е разделена на три части от плътни, водонепропускливи прегради, които ще предпазят тетрадките ако повечето учебници и помагала оставяте в училище, а в раницата ежедневно се носят повече храна и напитки. Вътре в основното отделение ще намерите и органайзер за съхранение на дребни вещи, както и допълнителен малък джоб с цип. Бутилка за вода може да поставите в страничния джоб, който се прибира с цип.
На лицевата част на раницата ще намерите още два практични джоба. Във вътрешната част на горния джоб има табелка за надписване на името на детето и малък мрежест джоб с цип. В горния джоб може да се побере несесер от същата серия. Долният джоб е по-малък, той може да побере необходимите дребни предмети като ключове или кърпички.

Гърбът на раницата е масивен, анатомично оформен с поддържаща алуминиева рамка от вътрешната страна, която може да извадите. Леката алуминиева шина е с тегло едва 0,05 гр. Презрамките на раницата са широки, меки и подплатени с ергономична форма и възможност за регулиране в горната и в долната част на гърба. Нагръдната каишка е важна за фиксиране на раницата в точната позиция, така че тежестта да бъде правилно разпределена и да няма свличане на гърба. Тя също се регулира както във височина, така и като ширина. Висящите краища могат да бъдат прикрепени към презрамките в долната част с помощта на магнити, които са вградени.
Раницата за 1 клас е с удобен за лява и дясна ръка, двустранен цип и допълнителни тик-так копчета отвътре, които позволяват отваряне на 360 градуса.

Множеството светлоотразителни елементи гарантират безопасност на пътя.
Моделът BEBE на Topgal  е по-стабилен от останалите и е с височина 37 см. Побира всички учебници и помагала с формат А4. Здравото, подсилено дъно с вложка от патентования материал TOPDURA и пластмасови крачета ще запазят всичко в раницата невредимо и ще осигурят нейната стабилност. Материалите са импрегнирани срещу дъжд.

Моделът BEBE на TOPGAL спечели наградата на MfDNES през 2017 г. в съревнование с подобни модели за първи клас на марките Herlitz и Belmil. Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност и се тестват регулярно в Института за тестване и сертифициране в Злин.

Тегло 1,00 кг
Размери: 37 x 19 x 28 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л

EAN 8592571017621

185,00 лв.
Базова цена: 185,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло 1,00 кг
Размери: 37 x 19 x 28 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост 7,00 кг
Обем на раницата 20 л

EAN 8592571017621