Раница с две отделения Topgal модел MIRA 23019

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: MIRA 23019

Раница за момче с две отделения и голям преден джоб, подходяща за деца с височина над 125 см. от 2 до 5-6 клас. Моделът MIRA е с масивен, анатомично оформен гръб с вградена алуминиева рамка, която държи гърба на раницата в правилната форма. Презрамките са изключително удобни, широки, меки, с ергономична форма и се регулират отдолу и отгоре, за да паснат на физиката на детето. В горната част можете да ги затегнете към гърба, така че раницата да не се плъзга от раменете. Каишката за гърдите също се регулира като височина и гарантира, че раницата няма да се пързаля и да се свлича надолу, а тежестта ще бъде равномерно разпределена. Висящите краища на презрамките лесно се фиксират благодарение на вградените магнити.
Раницата е с две основни отделения, в които може да се побере всичко необходимо. Задното отделение е малко по-тясно, подходящо за най-големите учебници. В задното отделение има и практичен мрежест джоб с цип. Предното по-широко отделение е разделено на две части посредством, здрава, плътна преграда. Можете да отделите учебници и работни тетрадки например. Дълбокият джоб отпред също е доста голям, вътре има табелка за надписване на името и подвижен карабинер за ключове. В него може да съхранявате несесер със същия дизайн PENN 23019 (предлага се отделно) и кутия за храна.

Страничен джоб за бутилка от едната страна и ремъци за закачване на спортна торба от другата.
Тъканите са водонепропускливи, светлоотразяващите елементи са от всички страни на раницата, а съдържанието и е надеждно защитено благодарение на дъното, изработено от плътен материал - Topdura и пластмасови крачета в долната част.
Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Не препоръчваме изваждане на алуминиевата шина, вградена в гърба, тъй като тя поддържа конструкцията на раницата в правилната форма.

Тегло 1,18 кг
Размери: 41 x 23 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 25 л

EAN 8592571016488

161,90 лв.
Базова цена: 161,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 1,18 кг
Размери: 41 x 23 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 25 л

EAN 8592571016488