Раница с две отделения Topgal модел MIRA 22020

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: MIRA 22020

Раница с две отделения и голям преден джоб, подходяща за момчета с височина над 125 см. Разпределението и обема на раницата са идеални за ученици от 2 до 5 - 6 клас.
Две основни отделения, в които може да се побере всичко необходимо. Задното отделение е малко по-тясно, поставяйте в него най-тежките учебници. В задното отделение има и практичен мрежест джоб с цип. Предното по-широко отделение е разделено на две части посредством, дебела плътна преграда. Можете да отделите учебници и работни тетрадки например. Дълбокият джоб отпред също е голям, вътре има табелка за надписване на името и подвижен карабинер за ключове. В него може да съхранявате несесер със същия дизайн PENN 22020 (предлага се отделно) и кутия за обяд.
Гърбът на раницата MIRA е направен от здрава, анатомично оформена, подплатена система с лека алуминиева рамка, която държи гърба на раницата в правилната форма. Презрамките са широки, подплатени, с ергономична форма и се регулират отдолу и отгоре. В горната част можете да ги затегнете към гърба си, така че раницата да не се плъзга от раменете. Каишката за гърдите също се регулира като височина и гарантира, че раницата няма да се пързаля от раменете и да се свлича надолу. Висящите краища на презрамките лесно се фиксират благодарение на вградените магнити.
В страничния джоб се поставя бутилка с обем до 0,5 литра, например модела на Topgal ZIVA. От другата страна на раницата, посредством карабинер, може да закачите спортна торбичка или друг аксесоар.
Тъканите са водонепропускливи, светлоотразяващите елементи са от всички страни на раницата, а съдържанието и е надеждно защитено благодарение на дъното, изработено от плътен материал - Topdura и пластмасови крачета в долната част.
Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,18 кг
Размери: 41 x 23 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 25 л

161,90 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Тегло 1,18 кг
Размери: 41 x 23 x 30 cm
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 25 л

EAN 8592571014972