Раница с четири джоба Topgal модел LYNN 23008

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: LYNN 23008

Раница с четири джоба за момичета от 2 до 6 клас с височина около 125 см. Обема на раницата е голям, а в същото време кройката е по-прибрана, подходяща и за по-слаби девойки с тесни рамена. Раницата е с масивен, анатомично оформен гръб и лека алуминиева шина, която държи конструкцията в правилната форма. Задното отделение на модела LYNN е малко по-тясно от предното и препоръчваме в него да поставите най-големите и тежки  учебници. Предното е по-широко и има малък джоб с цип. Джобът между предната камера и лицевия джоб е дълбок и с голям обем, но отворът му е по-тесен. Подходящ е за несесер например, който може да бъде със същия дизайн (PENN 23008) или кутия за храна. Има и подвижен карабинер за ключове и етикет за надписване на името. 

Двете отделения и двата големи джоба ще поберат всичко необходимо за училище. Подплатените, ергономично оформени презрамки осигуряват комфорт дори при по-голямо натоварване. Регулират се както в долната част, така и в горната част към гърба на детето. В краищата на презрамките са вградени магнити, за да можете да приберете висящите краища. Използвайте регулируемата каишка за гърдите, за да фиксирате, да не се свлича раницата и да се пързалят презрамките на раменете. Страничния джоб побира шише с обем до 0,5 литра, а от другата страна на раницата, посредством карабинер, може да закачите торбичката с гуменки за физкултура или друг аксесоар.
Тъканите са импрегнирани и водонепропускливи, светлоотразяващите елементи са от всички страни на раницата, а съдържанието и е надеждно защитено благодарение на дъното, изработено от специален материал - Topdura и пластмасови крачета в долната част.

Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,00 кг
Размери: 44 х 23 х 30 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 27 л

EAN 8592571016372

157,90 лв.
Базова цена: 157,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло 1,00 кг
Размери: 44 х 23 х 30 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 27 л

EAN 8592571016372