Раница с четири джоба Topgal модел LYNN 22008

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: LYNN 22008

Раница с четири джоба, подходяща за момичета с височина около 125 см. Обема на раницата е голям, а в същото време кройката е по-прибрана и може да се ползва от 2 до 6 клас. Има здрав, анатомично оформен гръб с лека алуминиева шина, която държи конструкцията в правилната форма.
Две отделения и два дълбоки джоба в които може да се побере всичко необходимо за училище. Подплатените, ергономично оформени презрамки осигуряват комфорт дори при по-голямо натоварване. Регулират се както в долната част, така и в горната част към гърба на детето. В краищата на презрамките са вградени магнити, за да можете да прикрепите висящите краища. Използвайте регулируемата каишка за гърдите, за да фиксирате, да не се свлича раницата и да се пързалят презрамките на раменете.

Задното отделение на раницата LYNN е малко по-тясно от предното и препоръчваме да поставите в него най-големите учебници. Предната камера е по-просторна, по-широка и има малък джоб с цип. Джобът между предната камера и лицевия джоб е дълбок и с голям обем, но отворът му е по-тесен. Подходящ е за несесер например, който може да бъде със същия дизайн PENN 22008 или кутия за храна. Има също подвижен карабинер за ключове и етикет за надписване на името.
Бутилка с обем до 0,5 литра може да поставите в странчиния джоб. От другата страна на раницата, посредством карабинер, може да закачите торбичката с гуменки за физкултура или друг аксесоар.
Тъканите са импрегнирани и водонепропускливи, светлоотразяващите елементи са от всички страни на раницата, а съдържанието и е надеждно защитено благодарение на дъното, изработено от специален материал - Topdura и пластмасови крачета в долната част.
Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Тегло 1,10 кг
Размери: 44 х 23 х 30 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 27 л

153,90 лв.
Базова цена: 153,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло 1,10 кг
Размери: 44 х 23 х 30 см
Използван материал 100% полиестер
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 27 л