Лека ученическа раница за 1 клас ENDY 24002

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: ENDY 24002

Блестяща и изключително лека е раницата на Topgal за 1 клас модел ENDY. Тя е с две отделения и голям джоб отпред, с очарователен дизайн с пеперуди и бляскави камъчета, за момичета с ръст над 110 см. Отделението към гърба е по-широко от предното, има мрежест джоб с цип и етикет за името на детето. В предния дълбок джоб ще намерите и подвижен карабинер за ключове. В джоба има място за несесер и кутия за закуски. Шише с вода може да поставите в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип. Бутилката на Topgal ZIVA (предлага се отделно) се побира точно. 

Раницата е с анатомично оформен твърд гръб от пресована пяна, подплатени анатомично оформени презрамки, които можете да регулирате както в долната, така и в горната част на раницата. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите гарантира, че презрамките няма да се свличат и пързалят дори и при по-дребни деца с по-тясно гръбче. Вградени в тъканта магнити ще държат висящите краища на презрамките прибрани, а допълнителни ремъци отстрани ще послужат за закачване на спортна торба или други аксесоари.

Раницата е оборудвана с множество светлоотразителни елементи, които особено ще оцените през зимата. Можете да видите как раницата отразява светлината в детайлни снимки на тъмно.

Раницата е с дъждоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително издържливо, с вложка от специален материал TOPDURA и има пластмасови крачета, които допълнително допринасят за изолиране на влага и мърсотия. Има допълнителни дръжки за носене на раница в ръка и за закачване.

Раницата е сертифицирана в ITC Zlín. Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,900 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571017911

150,00 лв.
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Размери: 39 х 19 х 28 см
Тегло: 0,900 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 21 л

EAN 8592571017911