Комплект за първи клас Topgal - раница и несесер

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: 22001

Комплект за първи клас от Topgal, включващ раница за първи клас и несесер с идентичен дизайн на преференциална цена. Раницата BEBE е уникален модел на Topgal комбинация между стандартна ученическа раница и т.н. раница тип куфарче. Моделът за първи клас е по-стабилен от останалите и е подходящ за момичета с ръст около 115 см. Раницата BEBE е по-малка от другите модели с марка Topgal. Висока е 37 см. и побира всички учебници и помагала с формат А4. Гърба е подплатен, анатомично оформен и подсилен с лека алуминиева рамка, чиято цел е да държи конструкцията на раницата в правилната анатомична форма. Тя е стегло само 0,06 гр.

Вътрешното разпределение е максимално опростено и пригодено за най-малките ученици. Едно просторно отделение, разделено на три части с жълти непропускливи прегради. Вътре в основната камера ще намерите и органайзер за дребни предмети, както и малък джоб с цип. Бутилката за напитки има място отстрани на куфарчето в джоб, който е скрит с цип. На лицевата страна на куфарчето ще откриете още два отделни джоба. На горния джоб има пришита лампа, която може да свети или мига в три режима. В горния джоб ще намерите етикет за името и малък мрежест джоб с цип. Кутия за закуски се побира в горния джоб. Долният джоб е по-малък, в него могат да се поберат необходимите дребни предмети като ключове или носни кърпички.

Раницата може да фиксирате максимално точно на гърба на вашата ученичка благодарение на пристягането на презрамките, което е според дължината на гърба в долната им част и в горната част. Нагръдната каишка също се регулира както на височина, така и на ширина. Дългите висящи краища на презрамките се закрепват лесно към раницата посредством магнити, вградени в краищата.

Освен мигащата лампа на лицевата страна, раницата е оборудване с множество светлоотразителни елементи за безопасност в по-тъмните части на деня. Дъното е подсилено с вложка от материал TOPDURA и пластмасови крачета, а раницата може да се отваря на 360 градуса, благодарение на допълнителното закопчаване с тик-так копчета във вътрешността.

Раницата е тествана и сертифицирана в ITC Zlín, освен това моделът е с първа награда от теста на MfDNES 2017!

Несесера е с един цип и два вътрешни капака. 21 ластичета за подреждане на цветни моливи и флумастери плюс 5 по-широки за линийка, гумичка, острилка, пергел или ножичка например. Има и прозрачен джоб за ученическа програма. Хастара е щампован и може да се оцветява с обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта. Високо качество на циповете, материалите и изработката.

Тегло на раницата: 1,00 кг

Размери: 37 x 19 x 28 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 20 л

Тегло на несесера: 0,20 кг

Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm

Използван материал 100% полиестер

193,90 лв. 174,00 лв.
Базова цена: 174,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло на раницата: 1,00 кг

Размери: 37 x 19 x 28 cm

Използван материал 100% полиестер

Товароносимост 7,00 кг

Обем на раницата 20 л

Тегло на несесера: 0,20 кг

Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm

Използван материал 100% полиестер