Комплект ученическа раница и несесер за момиче Topgal 22007

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: set 22007

Търсите ученическа раница в комплект с несесер за училище? Вземете комплект от Topgal със супер качество на страхотна цена! Предлагаме варианти от 2 и 3 части за момчета и за момичета. Раницата от сет 22007 е модел Ally със здрав анатомично оформен гръб, с лека алуминиева армировка, която поддържа правилната му структура и може да се вади при нужда. Презрамките са широки, удобни и меки, регулират се в долната и в горната част на гърба. Регулируемата каишка за пристягане на гърдите предотвратява смъкване на раницата и пързаляне на презрамките. Тя спомага и за фиксиране в правилната позиция, така че тежестта да бъде равномерно разпределена. Благодарение на скритите магнити висящите краища на презрамките няма да ви притесняват.

Кройката на ALLY 22007 е с обем 26 литра и спокойно побира всичко необходимо за училище. Задното отделение е по-тясно от предното. В предното отделение има и по-малък мрежест джоб с цип, който е идеален за всички дребни неща, които трябва да имате под ръка. Над джоба има етикет за името на детето.

В предната част на раницата има два практични джоба. Можете да използвате горния по-голям джоб за кутия за храна или несесер. Освен това вътре в джоба има карабинер за ключове, благодарение на който те винаги ще са под ръка. Шишето може да поставите в джоба отстрани на раницата, който е скрит с цип а страничните ремъци ще послужат за закачване на торба за физкултура или други аксесоари.

Раницата има множество светлоотразителни елементи, които повишават видимостта през по-тъмната част на деня. Голям обем, подходяща е за девойки с ръст около 125 см., от втори клас нагоре. Водоустойчиво покритие - тъканта не пропуска вода. Дъното е изключително здраво и подсилено, изработено от специален материал TOPDURA, а пластмасовите крачета, предотвратяват допълнително износването му. Има малки дръжки за носене на раницата в ръка и за закачване.

Несесера е с един цип и двойно вътрешно разгъване. Разполага с 21 разделения с ластичета за прецизно подреждане на моливи и флумастри и пет по-широки за линийка, гумичка, острилка или ножичка например. Има прозрачен джоб за ученическа програма. Вътрешността на несесера е с текстилна подплата с щампа за оцветяване. За оцветяване препоръчваме обикновени пастели или цветни моливи. Флумастерите могат да попият в тъканта.

Използваните материали са здрави, както и циповете и позволяват лесна експлоатация и надеждно съхранение на всички необходими канцеларски материали.

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Размери на раницата: 43 х 23 х 31 см
Тегло: 1,08 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 26 л

183,80 лв. 165,00 лв.
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Тегло на несесера: 0,20 кг
Размери на несесера: 21 x 5 x 14 cm
Използван материал 100% полиестер

Размери на раницата: 43 х 23 х 31 см
Тегло: 1,08 кг
Товароносимост: 7,00 кг
Обем: 26 л