Голяма универсална раница YUMI 22037

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: YUMI 22037

Голяма универсална раница от колекцията Street Hit на Topgal, предназначена за тийнейджъри и подходяща както за училище, така и за туризъм или спорт.
Раницата има две големи отделения и три джоба отпред. В задното отделение има допълнителен джоб за лаптоп (макс. 15,4 ") и по-малък подплатен джоб за мобилен телефон или таблет. Предното отделение е по тясно предлага пространство за съхранение на различни учебници, помагала и папки. Мрежест джоб с цип за дребни предмети, и карабинер за закачване на ключове са също разположени в отделението. Джобовете на лицевата страна са подходящи за несесер, кутия за храна и др. Шише за вода може да сложите и в двата странични джоба на раницата. По-голяма бутилка също не е проблем, тъй като тя се фиксира допълнително, посредством каишка. На лицевата страна на раницата ще намерите и два ремъка, закопчаващи се с велкро, които са подходящи за закачване на скейтборд или яке например.
Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност при всякакви метеорологични условия.
Гърба на раницата е здрав, анатомично оформен с вградена алуминиева шина за подсилване на конструкцията. Тя може да се извади, но не го препоръчваме - тя поддържа гърба в правилната, анатомична форма. Теглото на шината е само 0,06 кг. Презрамките също са подплатени и широки. Допълнително закопчаване и фиксиране на гърдите.
Дъното на чантата е подсилено с вложка от специален, здрав материал - TOPDURA.   
     
Материал: 100% полиестер
Размери: 44 x 21 x 30 cm
Обем: 27 литра

Товароносимост: 9 кг.

Тегло: 1,360 кг.

EAN 8592571015849


През 2020 г. ежегодната класация на MF DNES, един от най-големите и влиятелни чешки ежедневници, е оглавена от модела YUMI на TOPGAL. Раницата беше избрана за най-добра сред младежките модели в съревнование с 15 конкурентни марки раници от комисия, включваща физиотерапевти, родители и младежи, участвали в теста.
Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

161,90 лв.
Базова цена: 161,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момче
Подробно описание

Материал: 100% полиестер
Размери: 44 x 21 x 30 cm
Обем: 27 литра

Товароносимост: 9 кг.

Тегло: 1,360 кг.

EAN 8592571015849