Голяма универсална раница YUMI 20030

  • Марка: Topgal
  • Кат. номер: YUMI 20030

Голяма универсална раница, предназначена за тийнейджъри и подходяща както за училище, така и за туризъм или спорт. Най-популярната кройка на Topgal от сериите Street Hit - YUMI е с масивен анатомично оформен гръб и две отделения с голям обем.

Задното отделение е по-широко и има два подплатени джоба - можете да използвате по-големия за лаптоп до 15,4" или просто да поставите там папки и тетрадки А4, които не искате да се смачкат. Към този джоб има и още един, подплатен, по-малък джоб - например за таблет, телефон или power bank.
Предното отделение е по тясно предлага пространство за съхранение на различни учебници, помагала и папки. Мрежест джоб с цип за дребни предмети, и карабинер за закачване на ключове са също разположени в отделението.

Джобовете на лицевата страна са подходящи за несесер, кутия за храна и др. Бутилка за напитки може да сложите и в двата странични джоба на раницата. Дори и по-голяма бутилка не е проблем, тъй като тя се фиксира допълнително, посредством каишка. На лицевата страна на раницата ще намерите и две каишки, закопчаващи се с велкро, които са подходящи за закачване на скейтборд или яке например.
Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност при всякакви метеорологични условия.
Гърба на раницата е здрав, анатомично оформен с вградена алуминиева шина за подсилване на конструкцията. Тя може да се извади, но не го препоръчваме - тя поддържа гърба в правилната, анатомична форма. Теглото на шината е само 0,06 кг. Презрамките също са подплатени и широки. Допълнително закопчаване и фиксиране на гърдите.
Дъното на чантата е подсилено с вложка от специален, здрав материал - TOPDURA.   

Цветовете се съчетават във всеки детайл, освен това тази кройка е универсална, подходяща както за по-големите момичета в начален етап на обучение, така и за гимназистки и студенти.
     
Материал: 100% полиестер
Размери: 44 x 21 x 30 cm
Обем: 27 литра

Товароносимост: 9 кг.

Тегло: 1,280 кг.

EAN 8592571013425


През 2020 г. ежегодната класация на MF DNES, един от най-големите и влиятелни чешки ежедневници, е оглавена от модела YUMI на TOPGAL. Раницата беше избрана за най-добра сред младежките модели в съревнование с 15 конкурентни марки раници от комисия, включваща физиотерапевти, родители и младежи, участвали в теста.


Ученически раници TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество, дизайн и безопасност. Свежият дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са фактори оценени от потребителите.
Анатомично оформени гърбове, регулируеми и достатъчно широки, подплатени презрамки – това са основните неща, на които се акцентира наред с добрата организация и многото отделения на раниците TOPGAL.

161,90 лв.
Характеристики
Подробно описание
Характеристики
пол
момиче
Подробно описание

Материал: 100% полиестер
Размери: 44 x 21 x 30 cm
Обем: 27 литра

Товароносимост: 9 кг.

Тегло: 1,280 кг.

EAN 8592571013425