Доставка

С натискане на бутона "Поръчай", Вие се съгласявате, че сте прочели условията за ползване на магазина. Съгласно разпоредбите на ЗЗП регламентираната форма на комуникация между Вас и ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД следва да бъде на траен носител, т.е. електронна поща. Чрез осъществяване на поръчка, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (e-mail). За да бъдат спазени регламентите на ЗЗП поръчки не могат да бъдат приемани по телефон.

ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни и се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Избраните от Вас артикули се добавят в потребителска кошница, чието съдържание Вие можете да редактирате във всеки един момент. За да направите поръчка, е необходимо да се регистрирате като потребител или да влезете като гост потребител. Имате възможност да разглеждате и редактирате данните си. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и Вашите лични данни. Посочете точен адрес за доставка и телефонен номер за връзка! Онлайн магазин topgal.bg работи с куриерски фирми Еконт експрес и Спиди. Транспортните разходи по доставката на поръчки на стойност над 100.00 лв са за сметка на ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД. В случай, че поръчката Ви е под 100.00лв. ще Ви бъде начислена допълнително такса за куриерски услуги според тарифите на избраната от Вас куриерска фирма. Разходите по доставката, следва да бъдат заплатени от клиента във всички случаи, в които крайната стойност на поръчката, след приспаднати суми от отстъпки от промоции е по-малка от 100.00 лв. Поръчките се изпращат с пощенски паричен превод, т.е. заплащате на куриера при доставка. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, следва да предоставите данните в полето за коментар към поръчката. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Разписката за приет пощенски паричен превод (ППП), която ще ви бъде издадена от куриера, замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация!

Поръчаните от Вас артикули, ще Ви бъдат доставени не по-късно от 3 работни дни (в случай, че изрично не е упоменато друго) от датата на потвърждаване на поръчката на посоченият от Вас адрес за доставка или офис на куриерската служба. Доставки се извършват и в събота по желание на клиента, а поръчки приети през почивен ден се обработват в първия работен. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона. Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и не ни обвързва с изпълнението и. На посоченият от Вас имейл ще получите потвърждение за наличността на артикулите и срокът за доставка. В случай, че поръчан от Вас артикул не е наличен в момента ще бъдете уведомени чрез имейл и ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели), ако е възможно. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено съгласие с променените условия. ВМД ОФИС КОНСУЛТ ООД не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си при бедствени условия или по причини извън нейния контрол. Нашата работа е обвързана с работа на куриерски фирми и друг физически персонал, което предполага обработка на поръчки в работно време, извън официални празници и почивни дни.

Запазваме правото си да откажем достъп или да блокираме акаунт на потребители при злоупотреба при ползване. За злоупотреба се счита всичко, което противоречи на общоприетите морални и етични норми, общоприетите търговски практики, на регламентите и действащото законодателство, или е във вреда на ВМД ОФИС КОНУЛТ ООД. Продажбата на продукти на непълнолетни е забранена.